Hírek, receptek, táplálkozás vissza

Elismerés az élelmiszeripari Oscaron

Kókuszchips, mandula, napraforgómag, datolya, tökmag, lenmag, törökmogyoró…Mindössze ennyi is elegendő egy díjnyertes termékhez!

A Crunchy Nuts több mint 12.000 termék között bizonyított a 2018-as Grate Taste Awards-on.

A Grate Taste Awards a világ legrangosabb nemzetközi ételkóstoló versenye, ahol a bírálók száma eléri a 500 főt. A válogatott szakmai zsűriben gasztronómiai szakemberek, Michlein-csillagos éttermek tulajdonosai és séfjei, ételkritikusok foglalnak helyet. A kóstolás vakon történik, a termék márkáját csomagolását nem látják a bírák, csupán a kategóriát, melybe a versenyző termék tartozik. Értékelésre kerül az étel illata, textúrája, íze, utóíze és mindezek összhangja. Végül a zsűri értékelése alapján eldől, vajon megérdemli-e a termék a csillagos kitüntetést.

A zsűri minősítése alapján a Crunchy Nuts igen vonzó megjelenését a természetes és egészséges összetevők keveréke adja. A textúrája megragadó és a kókuszchips jól harmonizál a magokkal. A pirított keverék kellemesen és megfelelően édes. Jó választás a gluténmentes étrend követői számára.

Büszkék vagyunk arra, hogy nem “mentes” mezőnyben egy olyan termékkel érdemeltünk díjat a Grate Taste Awarsd-on, mely hozzáadott cukrot nem tartalmaz, hisz nem cukorral, mézzel vagy magas fruktóztartalmú szirupokkal édesítjük, hanem valódi gyümölccsel. 

Továbbra is azt üzenjük, hogy termékeink összetétel listáját bátran és büszkén vállaljuk!