Ingyenes szállítás, 7500 Ft feletti vásárlás esetén. Részletek itt.

Nyereményjáték

Mutasd meg a kedvenc helyed, mi adunk hozzá útravalót!

Csatlakozz te is a Hester’s Life és The Bridge Bio közös játékához, az Útravalóhoz! 

Töltsd le az Útravaló story templatet weboldalunkról vagy Insta storyból, majd töltsd fel a saját Insta storydba úgy, hogy bejelölöd rajta azt a magyarországi kedvenc spotod, ahova bármikor szívesen útra kelnél! Ne felejtsd el, használd a @hesterslife és @thebridgebio_azorganikuscsalad tageket, hogy mi se maradjunk le rólad! 

A résztvevők között 5 hét után kisorsolunk egy full extrás lakóautót egy hétvégére, amivel nemcsak bárhova eljuthatsz, de bárhol el is tölthetsz benne egy éjszakát! 

Emellett a játék alatt minden héten kisorsolunk egy tudatos nyertest is, aki 1 karton Hester’s Life togo termék, 1 karton The Bridge Bio togo termék és egy egyedi Hester’s kerámia boldog gazdája lesz. A nyereményjáték időtartamáról, mechanizmusáról és további részleteiről a Játékszabályzatban tájékozódhatsz. De ne feledd elolvasni az Adatkezelési Szabályzatot sem! A játék időtartama: 2020. július 1. - augusztus 3.

Letölthető story template-ek:

Játékszabályzat

Szervező: Hester’s life Kft., (Székhely, levelezési cím: 8200 Veszprém, Batthyány Lajos utca 18. Cégjegyzékszám: 19-09-518535) és a The Bridge Bio (ISH Food Kft., székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 129292652-4-3.) a továbbiakban: “Szervezők”.

1. Általános rendelkezések

A “Útravaló Hester’s life és The Bridge Bio közös nyereményjáték” elnevezésű promóció (továbbiakban „Promóció”) szervezői a Hester’s life Kft., (székhely: 8200 Veszprém, Batthyány Lajos utca 18.) és a The Bridge Bio (ISH Food Kft., székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 129292652-4-3.).

A Promóció lebonyolításával összefüggő, annak végrehajtásával kapcsolatos egyes feladatokat a Szervezők látják el.

2. Promóciós mechanizmus és részvételi feltételek

Promóciós mechanizmus

2020. július 1. 18:00 – augusztus 3. 11:00 óra között a Hester’s life és a The Bridge Bio, Az Organikus család Instagram oldalán (https://www.instagram.com/hesterslife/, https://www.instagram.com/thebridgebio_azorganikuscsalad/) fut nyereményjáték “Útravaló Hester’s life és The Bridge Bio közös nyereményjáték.” néven.

 1. Töltsd le az Útravaló story templatet a weboldalról (https://hesterslife.com/ vagy Insta storyból, majd töltsd fel a saját Insta storydba úgy, hogy bejelölöd rajta azt a magyarországi kedvenc helyedet, ahova bármikor szívesen útra kelnél.
 2. Taggelj! -  használd a @hesterslife és @thebridgebio_azorganikuscsalad tageket.
 3. Nyerj minden héten egy Ajándékcsomagot vagy a Fődíjunkat a promóció végén.

A játékban való részvételhez ez időtartam alatt a július 1-jén kikerülő Instagram Story és Instagram poszt kiírásának megfelelően kell cselekedni. A privát profillal rendelkezők üzenetben küldhetik el az érvényes nevezésüket. 

3. Nyeremények

A játékon összesen 5 heti (hetente 1 fő) és 1 fődíj nyertest sorsolunk ki.

Heti nyertesek fejenként 1 csomagot nyernek:

 • 10-es doboz Hester’s TOGO
 • 10-es doboz The Bridge Bio növényi ital
 • egy The Bridge Bio ökotáska
 • és egy Danubo x Hester’s kerámia bowl

Nyeremények egyeztetése személyes üzenetek útján történik.
Sorsolás minden promóciót hetet követő munkanapon történik.
A sorsolás random value funkcióval, véletlenszerűen történik.

Emellett minden érvényes pályázatot beküldő játékos között sorsolunk egy főnyereményt, mely a Bridge VAN lakóautó egy hétvégére (nyeremény kiértékesítésekor előre egyeztetett időpontban 3 napra péntektől - vasárnapig). 

A változtatás jogát fenntartjuk.

4. Részvételi feltételek

A játékon való részvétel feltétele, hogy résztvevő kövesse a The Bridge Bio, az organikus család (@thebridgebio_azorganikuscsalad) és a Hester’s life (@hesterslife) Instagram oldalát.

A nyereményjátékban csak valós adatokkal regisztrált Instagram profillal rendelkező, 18 éven felüli magánszemélyek vehetnek részt. A játékban való részvétel feltétele az 1. pontban meghatározott promóciós mechanizmusban foglalt feladat teljesítése, valamint a promóciót meghirdető oldal moderációs alapelveinek betartása.

A feltöltött tartalmaknak az alábbi moderációs alapelveknek kötelezően meg kell felelniük:

Tilos bármely olyan komment írása, kép küldése, mely:

 • § Vulgáris, obszcén, fenyegető, trágár, zaklató, veszélyes.
 • § Mások jogait sértő, rágalmazás megvalósítására alkalmas, illetve rágalmazást valósít meg, hamis, jogtalan.
 • § Kisebbségi, vallási, faji, nemzetiségi vagy szexuális hovatartozást sértő.
 • § Jogsértő: hatályos jogszabályba ütközik, bűncselekményre való felhívást, jelentkezést tartalmaz.
 • § A jó ízlést sértő, pornográf, önkényuralmi jelképet ábrázoló képet, illetve ilyen témájú weboldalra vezető linket tartalmaz.
 • § Szabadalmi, védjegy-, eredetmegjelölés-, származásjelölés-, vagy mintaoltalmat sért.
 • § Szerzői vagy azzal szomszédos jogokat sért.
 • § Bevételi adatokat tesz közzé.
 • § Erőszakos, erőszakot ábrázol.
 • Az a játékos vehet részt a nyereményjáték sorsolásában, aki a részvételi feltételeket maradéktalanul betartja.

5. Kizárások

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Hester’s life Kft. és a The Bridge Bio (ISH Food Kft., székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 129292652-4-3.) vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói; a Hester’s life Kft. megbízásából a nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek és cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint, ezen személyeknek a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a nyereményjáték időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Lebonyolító közzéteszi a Hester’s life és a The Bridge Bio. az organikus család Facebook oldalon. A játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

A nyereményjátékkal kapcsolatos bármilyen kérdéssel vagy panasszal kapcsolatban a Hester’s life és a The Bridge Bio, az organikus család Instagram oldalán nyújtunk felvilágosítást.

A Promócióban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a promóció teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni. A részvételtől való elállást a Játékos kezdeményezheti privát üzenet formájában a The Bridge Bio, az organikus család Instagram oldalán keresztül. A részvétel jelen nyereményjáték szabályzat és a Szervező adatkezelési tájékoztatójának elfogadását jelenti.

6. Érvénytelen pályázat

A promócióban érvénytelennek minősül minden pályázat, mely a jelen játékszabályzatban foglalt részvételi feltételnek nem tesz eleget, valamint a 2. pontban meghatározott promóciós mechanizmusnak nem felel meg.

7. A játék időtartama

A játék kiírása szerinti feladatot 2020. július 1. 18:00 – augusztus 3. 11:00 óra között kell teljesíteni.

8. A nyertesek kiválasztása

A Hester’s life és a The Bridge Bio, Az Organikus család Instagram profilját (@hesterslife, @thebridgebio_azorganikuscsalad) taggelő, illetve a Hester’s life és a The Bridge Bio, Az Organikus család profilját Instagram Story-ban megjelölt – és ezáltal értesített – érvényes fényképek feltöltői között random sorsolással kerül kiválasztásra összesen 5 heti (hetente 1 fő) és 1 fődíj nyertes.

Heti nyertesek fejenként 1 csomagot nyernek:

 • 10-es doboz Hester’s life TOGO
 • 10-es doboz The Bridge Bio növényi ital
 • egy The Bridge Bio ökotáska
 • és egy Danubo x Hester’s life kerámia bowl

Nyeremények egyeztetése személyes üzenetek útján. 

Sorsolás minden promóciós hetet követő első munkanapon 14:00:00-kor történik. Az eredményhirdetés ezt követő órákban, ugyanazon napon belül Instagram Story formájában történik, amiben a @hesterslife és a @thebridgebio_azorganikuscsalad felhívja a figyelmet a kapcsolatfelvételre az ajándék célbajuttatása céljából, majd közvetlen üzenetben jelzi a nyertes Instagram profilján.

A promóciós hetek a játék indulásától (07.01.) az alábbiak szerint alakulnak:

 • 1. hét: 2020. 07.01 - 07.07 - sorsolás 07.08.
 • 2. hét: 2020. 07.08 - 07.14 - sorsolás 07.15.
 • 3. hét: 2020. 07.15 - 07.21 - sorsolás 07.22.
 • 4. hét: 2020. 07.22 - 07.27 - sorsolás 07.28.
 • 5. hét: 2020. 07.28 - 08. 03 - sorsolás 08.04.

Emellett minden érvényes pályázatot beküldő játékos között sorsolunk egy főnyereményt, mely a Bridge VAN lakóautó egy hétvégére (nyeremény kiértékesítésekor előre egyeztetett időpontban 3 napra péntektől - vasárnapig). 

2020. augusztus 4-én. 17:00:00 perckor történik a főnyeremény kisorsolása. Az eredményhirdetés ezt követően, 3 napon belül Instagram Story formájában történik, amiben a @hesterslife és a @thebridgebio_azorganikuscsalad felhívja a figyelmet a kapcsolatfelvételre az ajándék célbajuttatása céljából, majd közvetlen üzenetben jelzi a nyertes Instagram profilján.

9. A nyeremények és a díjak átvételének feltételei.

A megnyert nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók.

A kapcsolatfelvétel a nyertesek feladata, Instagram üzeneten keresztül, a @thebridgebio_azorganikuscsalad profiljával. A nyertesek a nyereményüket személyes egyeztetés után a megadott címre küldve vehetik át.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, vagy a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

A nyerteseknek a kiválasztást követően 5 munkanapon belül kell jelentkezniük üzenet formájában a nyereménnyel kapcsolatban. A nyertes(ek) nevét a Hester’s life Instagram Story-jában tesszük közzé.

A Szervező nem vállal felelősséget a Pályázó által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, illetve következményekért.

10. Nyereményekkel kapcsolatos díjfizetések

A jelen promócióban részt vevő játékosokat a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési és/vagy illeték-fizetési kötelezettség, ezeket a Szervező viseli. A nyeremények kapcsán keletkező SZJA előleget a Szervező a hatályos adótörvények alapján megállapítja, és befizeti az illetékes adóhatóság részére. A nyeremények átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a nyertes Játékost terhelik.

11. Adatkezelés

A jelen adatkezelési szabályzatban az alábbi fogalmak az alábbi jelentéssel bírnak:

Adatkezelő: Hester’s life Kft., (Székhely, levelezési cím: 8200 Veszprém, Batthyány Lajos utca 18.) és a The Bridge Bio (ISH Food Kft., székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 129292652-4-3.). 

Játékos: aki Instagram profilján keresztül teljesíti a “Útravaló Hester’s life és The Bridge Bio közös nyereményjáték” feladat kiírását, a nyereményjáték időtartamában, illetve ott az Adatkezelő szervezésében megjelenő bármely nyereményjátékban részt vesz. Az adatkezeléssel érintett weboldalak konkrét és pontos címe: https://www.instagram.com/hesterslife/  és https://www.instagram.com/thebridgebio_azorganikuscsalad/

Hozzájáruló Nyilatkozat: a személyes adatot szolgáltató Érintett külön írásbeli engedély nélkül, a nyereményjátékokban illetve a regisztrációban történő részvétellel kifejezett hozzájárulását adja az adatkezeléshez.

Az adatkezelési szabályzat által használt további fogalmak az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) fogalomrendszerével egyeznek meg.

 1. Adatkezelő az Érintettel kapcsolatos személyes adatokat a jelen adatkezelési szabályzat szerint, az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) előírásainak megfelelően kezeli.
 2. A Hozzájáruló Nyilatkozat megadásával Érintett kifejezetten hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait Adatkezelő a jelen adatkezelési szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
 3. Az adatkezelés jogalapja: az Érintettek hozzájárulása.
 4. Adattovábbítás: A hozzájárulással az Érintett engedélyt ad az Adatkezelőnek arra, hogy megadott személyes adatait a Hester’s life Kft. és a The Bridge Bio (ISH Food Kft., székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 129292652-4-3.) számára a 4. pontban meghatározott célból továbbítsa.
 5. Adatkezeléssel és -továbbítással érintett adatok köre: az Érintett által megadott személyes adatok (vezetéknév, keresztnév, e-mail cím)
 6. Adatkezelő köteles biztosítani, hogy az adatokat az Adatkezelőn kívül más ne ismerhesse meg, kivéve, ha jogszabály másként nem rendelkezik, vagy ahhoz az Érintett hozzájárul.
 7. Az adatkezelés kezdő időpontja az Érintett által a Hozzájáruló Nyilatkozat megadásának időpontja, időtartama pedig az adatkezelés céljának fennállása, azaz a kapcsolattartás céljának megfelelő időtartammal egyezik meg. Az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve ha azt az Érintett kéri, a személyes adatok automatikusan törlésre kerülnek.
 8. Az Érintett jogosult tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, kérni személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését. Érintett e jogait ingyenesen, a info@hesterslife.com és az info@ishfood.hu e-mail címre küldött nyilatkozattal gyakorolhatja. Tájékoztatás kérése esetén Adatkezelő a lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb 30 napon belül írásban válaszol. E tekintetben írásbeli közlésnek minősül az Érintett e-mail címére küldött válasz. Az Érintettnek jogában áll bírósághoz fordulni a személyes adataival kapcsolatos jogainak megsértése esetén.

A Pályázó az adatkezeléssel, annak megszüntetésével kapcsolatos bármilyen kérdéssel a Szervezőhöz fordulhat az alábbi e-mail címeken: info@hesterslife.com, info@ishfood.hu  illetve postacímeken: Hester’s life Kft. (Székhely, levelezési cím: 8200 Veszprém, Batthyány Lajos utca 18.), ISH Food Kft., székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., továbbiakban: A játékkal kapcsolatban további felvilágosítást a Hester’s life és a The Bridge Bio, az organikus család Facebook oldalán adunk.

12. Felelősség kizárása

A Promóció szervezésében résztvevő cégek egyike sem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt a Promócióhoz kapcsolódó költségek, károk és veszteségek megtérítését.

Amennyiben a játékos jogosulatlanul nevez bármilyen tartalmat, a Szervező kizárja a Promócióból. Szervező, illetve a Szervező Megbízottja nem vállal semmilyen felelősséget a jogosulatlanul nevezett tartalmakért, tévesen megadott adatokért. A Promóció szervezésében résztvevő cégek, valamint azok vezető tisztségviselői, és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

Amennyiben a nyertes Játékos a nyereményét nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőtől/Szervező Megbízottjától nem követelheti.

A résztvevők adatait nem a Facebook kezeli, a vetélkedőt a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. 

Az posztjátékkal kapcsolatban a Facebook mindennemű felelőssége kizárt.

A nyereményjátékkal kapcsolatban a játékosok vagy más Facebook felhasználók magatartásáért a szervezők semmilyen formában nem felelnek. Szervezők fenntartják a jogot, hogy a jogszabálysértő vagy etikai szempontból elfogadhatatlan felhasználói megnyilvánulásokat indoklás nélkül moderálják.

A Szervező nem vállal felelősséget a résztvevő által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért.

A Szervező nem vállal felelősséget a technikai hibákból eredő problémákért.

A Szervező fenntartja magának a jogot ezen hivatalos részvételi feltételek megváltoztatására, amennyiben szükségesnek ítéli meg. A módosításokról a Játékosok a https://www.instagram.com/hesterslife/ Instagram Story-jában oldalon értesülhetnek.

A játékosok pályázatuk leadásával a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.

 

Hester’s life Kft. és a The Bridge Bio (ISH Food Kft.), mint Szervező és lebonyolító
Budapest, 2020. július 1. 

Ingyenes szállítás, 7500 Ft feletti vásárlás esetén. Részletek itt.