Ingyenes szállítás, 10 000 Ft feletti vásárlás esetén. Részletek itt.

10 NAPOS KIHÍVÁS - Nyereményjáték

10 NAPOS KIHÍVÁS - Nyereményjáték

2023. május 19.

Vegyél részt Te is a kihívásban és nyerd meg a 150.000 Ft értékű Hester's Life reggeliző ajándékkártyát és a 200.000 Ft értékű Garmin Forerunner 265 okosórát.

A nevezéshez nem kell mást tenned, mint napi minimum 30 perc testmozgást végezni, a kihívás időtartama alatt - az egészséged megőrzése érdekében.

Bármilyen sport lehet. Legyen az jóga, futás, kondi, kerékpár... Lényeg, hogy minimum 30 perc legyen.

Dokumentáld fotóval (fotózd le az órád, az applikációt vagy amivel edzel (Strava)) töltsd fel a fotót az Instagramra képként vagy sztoriként. FONTOS! Ha privát a profilod, akkor a megosztott sztoriról vagy feltöltött képről készíts egy képernyőfotót, és azt küldd el nekünk a @hesterslife Instagram oldalon! Így privát profillal is részt tudsz venni a játékban.

A részvételhez az alábbiakat kell tenned:

1., Jelöld a @hesterslife -ot és a @garmin_hu -t.
2., Használd a #10naposkihivas hasthag-et.
3., Kövesd a @hesterslife és @garmin_hu Instagram oldalt.
+ Nem feltétel, de örülünk neki, ha kihívod egy barátod a megmérettetésre.

Minden teljesített nappal nő az esélyed, hogy megnyerd a főnyereményt. Ha a 10 nap alatt, minden nap részt veszel, azaz minden nap elvégzed a kihívást - a minimum 30 perc testmozgást, úgy 10X-es esélyed van azzal szemben, aki csak egyszer teljesíti.

• A főnyeremény 150.000 Ft értékű Hester's Life reggeliző ajándékkártyát melyet a www.hesterslife.com webshopon lehet beváltani és egy 200.000 Ft értékű Garmin Forerunner 265 okosóra, fantasztikus AMOLED kijelzővel - https://www.garmin.hu/forerunner265/forerunner-265-fekete-szurke.

• A második sorsolás nyereménye 75.000 Ft értékű Hester's Life reggeliző ajándékkártya, melyet a www.hesterslife.com webshopon lehet beváltani.

• A harmadik sorsolás nyereménye 25.000 Ft értékű Hester's Life reggeliző ajándékkártya, melyet a www.hesterslife.com webshopon lehet beváltani.

Drukkolunk mindenkinek! Hajrá!

A játék időtartama: 2023.05.20. 8:00- 2023.05.30. 20:00. Sorsolás 2023.05.30. 20:30

Játékszabályzat az oldal alján érhető el.

A résztvevők adatait nem az Instagram kezeli, a vetélkedőt az Instagram semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.

 

Játékszabályzat

Szervező: Fine Factory Kft., (Székhely, levelezési cím: 8200 Veszprém, Kistó utca 11. Cégjegyzékszám: 19-09-518535) a továbbiakban: “Szervező”.

1. Általános rendelkezések

A “10 napos kihívás nyereményjáték” elnevezésű promóció (továbbiakban „Promóció”) szervező a Fine Factory Kft., (székhely: 8200 Veszprém, Kistó utca 11.)

A Promóció lebonyolításával összefüggő, annak végrehajtásával kapcsolatos egyes feladatokat a Szervezők látják el.

2. Promóciós mechanizmus és részvételi feltételek

Promóciós mechanizmus

2023. május 20. 8:00 – május 30. 20:00 óra között a Hester’s life Instagram oldalán (https://www.instagram.com/hesterslife/, és a Navi-Gate Kft. https://www.instagram.com/garmin_hu/?hl=hu instagram oldalán fut nyereményjáték “10 napos kihívás" nyereményjáték.” néven.

A nevezéshez nem kell mást tenned, mint minimum 30 perc testmozgást végezni - az egészséged megőrzése érdekében. Dokumentáld fotóval az (fotózd le az órád, az applikációt amivel edzel) töltsd fel az Instagramra képként vagy sztoriként. 

1., Jelöld a @hesterslife -ot és a @garmin_hu -t.
2., Használd a #10naposkihivas hasthag-et.
3., Kövesd a @hesterslife és @garmin_hu Instagram oldalt.
+ Nem feltétel, de örülünk neki, ha kihívod egy barátod a megmérettetésre.

A játékban való részvételhez ez időtartam alatt a kikerülő Instagram Story és Instagram poszt kiírásának megfelelően kell cselekedni. 

3. Nyeremények

A játékon összesen 3 nyertest sorsolunk ki.


• Az első sorsolás 150.000 Ft értékű Hester's Life reggeliző ajándékkártyát melyet a www.hesterslife.com webshopon lehet beváltani és egy 200.000 Ft értékű Garmin Forerunner 265 okosóra, fantasztikus AMOLED kijelzővel - https://www.garmin.hu/forerunner265/forerunner-265-fekete-szurke.
• A második sorsolás nyereménye 75.000 Ft értékű Hester's Life reggeliző ajándékkártya, melyet a www.hesterslife.com webshopon lehet beváltani.
• A harmadik sorsolás nyereménye 25.000 Ft értékű Hester's Life reggeliző ajándékkártya, melyet a www.hesterslife.com webshopon lehet beváltani.

Nyeremények egyeztetése személyes üzenetek útján történik.
A sorsolás random value funkcióval, véletlenszerűen történik.

A változtatás jogát fenntartjuk.

4. Részvételi feltételek

A játékon való részvétel feltétele, hogy résztvevő kövesse a Hester’s life (@hesterslife) és a Navi-Gate Kft. https://www.instagram.com/garmin_hu/?hl=hu Instagram oldalát.

A nyereményjátékban csak valós adatokkal regisztrált Instagram profillal rendelkező, 18 éven felüli magánszemélyek vehetnek részt. A játékban való részvétel feltétele az 1. pontban meghatározott promóciós mechanizmusban foglalt feladat teljesítése, valamint a promóciót meghirdető oldal moderációs alapelveinek betartása.

A feltöltött tartalmaknak az alábbi moderációs alapelveknek kötelezően meg kell felelniük:

Tilos bármely olyan komment írása, kép küldése, mely:

§ Vulgáris, obszcén, fenyegető, trágár, zaklató, veszélyes.
§ Mások jogait sértő, rágalmazás megvalósítására alkalmas, illetve rágalmazást valósít meg, hamis, jogtalan.
§ Kisebbségi, vallási, faji, nemzetiségi vagy szexuális hovatartozást sértő.
§ Jogsértő: hatályos jogszabályba ütközik, bűncselekményre való felhívást, jelentkezést tartalmaz.
§ A jó ízlést sértő, pornográf, önkényuralmi jelképet ábrázoló képet, illetve ilyen témájú weboldalra vezető linket tartalmaz.
§ Szabadalmi, védjegy-, eredetmegjelölés-, származásjelölés-, vagy mintaoltalmat sért.
§ Szerzői vagy azzal szomszédos jogokat sért.
§ Bevételi adatokat tesz közzé.
§ Erőszakos, erőszakot ábrázol.
Az a játékos vehet részt a nyereményjáték sorsolásában, aki a részvételi feltételeket maradéktalanul betartja.

5. Kizárások

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Fine Factory Kft., (Székhely, levelezési cím: 8200 Veszprém, Kistó utca 11. Cégjegyzékszám: 19-09-518535., Adószám: 25574690-2-19) és a Navi-Gate Kft. (6070 Izsák, Kinizsi utca 41., Cégjegyzékszám: 03-09-107917, Adószám: 11827005-203) vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói; a Fine Factory Kft. megbízásából a nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek és cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint, ezen személyeknek a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a nyereményjáték időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Lebonyolító közzéteszi a Hester’s life hivatalos weboldalán (www.hesterslife.com) A játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

A nyereményjátékkal kapcsolatos bármilyen kérdéssel vagy panasszal kapcsolatban a Fine Factory Kft. hivatalos email címén - [email protected] - on keresztül adunk felvilágosítást.

A Promócióban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a promóció teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni. A részvételtől való elállást a Játékos kezdeményezheti privát üzenet formájában a Fine Factory Kft. hivatalos email címén - [email protected] - on keresztül. A részvétel jelen nyereményjáték szabályzat és a Szervező adatkezelési tájékoztatójának elfogadását jelenti.

6. Érvénytelen pályázat

A promócióban érvénytelennek minősül minden pályázat, mely a jelen játékszabályzatban foglalt részvételi feltételnek nem tesz eleget, valamint a 2. pontban meghatározott promóciós mechanizmusnak nem felel meg.

7. A játék időtartama

A játék kiírása szerinti feladatot 2023. május 20. 8:00 – május 30. 20:00 óra között kell teljesíteni.

8. A nyertesek kiválasztása

A Fine Factory Kft és a Navi - Gate Kft, Instagram profilját (@hesterslife, @garmin_hu) taggelő, illetve Fine Factory Kft és a Navi - Gate Kft profilját Instagram Story-ban megjelölt – és ezáltal értesített – érvényes fényképek feltöltői között random sorsolással kerül kiválasztásra összesen  3 díj nyertes.

Nyeremények:

• Az első sorsolás 150.000 Ft értékű Hester's Life reggeliző ajándékkártyát melyet a www.hesterslife.com webshopon lehet beváltani és egy 200.000 Ft értékű Garmin Forerunner 265 okosóra, fantasztikus AMOLED kijelzővel - https://www.garmin.hu/forerunner265/forerunner-265-fekete-szurke.
• A második sorsolás nyereménye 75.000 Ft értékű Hester's Life reggeliző ajándékkártya, melyet a www.hesterslife.com webshopon lehet beváltani.
• A harmadik sorsolás nyereménye 25.000 Ft értékű Hester's Life reggeliző ajándékkártya, melyet a www.hesterslife.com webshopon lehet beváltani

Nyeremények egyeztetése személyes üzenetek útján. 

Sorsolás 2023. május 30-án 20:30 perckor körténik. Az eredményhirdetés ezt követő órákban, ugyanazon napon belül Instagram Story formájában történik, amiben a @hesterslife felhívja a figyelmet a kapcsolatfelvételre az ajándék célbajuttatása céljából, majd közvetlen üzenetben jelzi a nyertes Instagram profilján.

9. A nyeremények és a díjak átvételének feltételei.

A megnyert nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók.

A kapcsolatfelvétel a nyertesek feladata, Instagram üzeneten keresztül, a @hesterslife profiljával. A nyertesek a nyereményüket személyes egyeztetés után a megadott címre küldve vehetik át.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, vagy a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

A nyerteseknek a kiválasztást követően 5 munkanapon belül kell jelentkezniük üzenet formájában a nyereménnyel kapcsolatban. A nyertes(ek) nevét a @hesterslife Instagram Story-jában tesszük közzé.

A Szervező nem vállal felelősséget a Pályázó által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, illetve következményekért.

10. Nyereményekkel kapcsolatos díjfizetések

A jelen promócióban részt vevő játékosokat a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési és/vagy illeték-fizetési kötelezettség, ezeket a Szervező viseli. A nyeremények kapcsán keletkező SZJA előleget a Szervező a hatályos adótörvények alapján megállapítja, és befizeti az illetékes adóhatóság részére. A nyeremények átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a nyertes Játékost terhelik.

11. Adatkezelés

A jelen adatkezelési szabályzatban az alábbi fogalmak az alábbi jelentéssel bírnak:

Adatkezelő: Fine Factory Kft., (Székhely, levelezési cím: 8200 Veszprém, Kistó utca 11.) 

Játékos: aki Instagram profilján keresztül teljesíti a “10 napos kihívás” feladat kiírását, a nyereményjáték időtartamában, illetve ott az Adatkezelő szervezésében megjelenő bármely nyereményjátékban részt vesz. Az adatkezeléssel érintett weboldalak konkrét és pontos címe: https://www.instagram.com/hesterslife/ és https://www.instagram.com/garmin_hu/

Hozzájáruló Nyilatkozat: a személyes adatot szolgáltató Érintett külön írásbeli engedély nélkül, a nyereményjátékokban illetve a regisztrációban történő részvétellel kifejezett hozzájárulását adja az adatkezeléshez.

Az adatkezelési szabályzat által használt további fogalmak az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) fogalomrendszerével egyeznek meg.

Adatkezelő az Érintettel kapcsolatos személyes adatokat a jelen adatkezelési szabályzat szerint, az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) előírásainak megfelelően kezeli.
A Hozzájáruló Nyilatkozat megadásával Érintett kifejezetten hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait Adatkezelő a jelen adatkezelési szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
Az adatkezelés jogalapja: az Érintettek hozzájárulása.
Adattovábbítás: A hozzájárulással az Érintett engedélyt ad az Adatkezelőnek arra, hogy megadott személyes adatait a Fine Factory Kft. számára a 4. pontban meghatározott célból továbbítsa.
Adatkezeléssel és -továbbítással érintett adatok köre: az Érintett által megadott személyes adatok (vezetéknév, keresztnév, e-mail cím)
Adatkezelő köteles biztosítani, hogy az adatokat az Adatkezelőn kívül más ne ismerhesse meg, kivéve, ha jogszabály másként nem rendelkezik, vagy ahhoz az Érintett hozzájárul.
Az adatkezelés kezdő időpontja az Érintett által a Hozzájáruló Nyilatkozat megadásának időpontja, időtartama pedig az adatkezelés céljának fennállása, azaz a kapcsolattartás céljának megfelelő időtartammal egyezik meg. Az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve ha azt az Érintett kéri, a személyes adatok automatikusan törlésre kerülnek.
Az Érintett jogosult tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, kérni személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését. Érintett e jogait ingyenesen, a [email protected] e-mail címre küldött nyilatkozattal gyakorolhatja. Tájékoztatás kérése esetén Adatkezelő a lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb 30 napon belül írásban válaszol. E tekintetben írásbeli közlésnek minősül az Érintett e-mail címére küldött válasz. Az Érintettnek jogában áll bírósághoz fordulni a személyes adataival kapcsolatos jogainak megsértése esetén.

A Pályázó az adatkezeléssel, annak megszüntetésével kapcsolatos bármilyen kérdéssel a Szervezőhöz fordulhat az alábbi e-mail címeken: [email protected], illetve postacímeken: Fine Factory Kft. (Székhely, levelezési cím: 8200 Veszprém, Kistó utca 11.)

12. Felelősség kizárása

A Promóció szervezésében résztvevő cégek egyike sem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt a Promócióhoz kapcsolódó költségek, károk és veszteségek megtérítését.

Amennyiben a játékos jogosulatlanul nevez bármilyen tartalmat, a Szervező kizárja a Promócióból. Szervező, illetve a Szervező Megbízottja nem vállal semmilyen felelősséget a jogosulatlanul nevezett tartalmakért, tévesen megadott adatokért. A Promóció szervezésében résztvevő cégek, valamint azok vezető tisztségviselői, és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

Amennyiben a nyertes Játékos a nyereményét nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőtől/Szervező Megbízottjától nem követelheti.

A résztvevők adatait nem az Instagram kezeli, a vetélkedőt az Instagram semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. 

Az posztjátékkal kapcsolatban az Instagram mindennemű felelőssége kizárt.

A nyereményjátékkal kapcsolatban a játékosok vagy más Instagram felhasználók magatartásáért a szervezők semmilyen formában nem felelnek. Szervezők fenntartják a jogot, hogy a jogszabálysértő vagy etikai szempontból elfogadhatatlan felhasználói megnyilvánulásokat indoklás nélkül moderálják.

A Szervező nem vállal felelősséget a résztvevő által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért.

A Szervező nem vállal felelősséget a technikai hibákból eredő problémákért.

A Szervező fenntartja magának a jogot ezen hivatalos részvételi feltételek megváltoztatására, amennyiben szükségesnek ítéli meg. A módosításokról a Játékosok a https://www.instagram.com/hesterslife/ Instagram Story-jában oldalon értesülhetnek.

A játékosok pályázatuk leadásával a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.

 

Fine Factory Kft., mint Szervező és lebonyolító
Veszprém, 2023. május  19.