Ingyenes szállítás, 10 000 Ft feletti vásárlás esetén. Részletek itt.

Elismerés az élelmiszeripari Oscaron

Elismerés az élelmiszeripari Oscaron

2018. augusztus 8.

Kókuszchips, mandula, napraforgómag, datolya, tökmag, lenmag, törökmogyoró…Mindössze ennyi is elegendő egy díjnyertes termékhez!

A Crunchy Nuts több mint 12.000 termék között bizonyított a 2018-as Grate Taste Awards-on.

A Grate Taste Awards a világ legrangosabb nemzetközi ételkóstoló versenye, ahol a bírálók száma eléri a 500 főt. A válogatott szakmai zsűriben gasztronómiai szakemberek, Michlein-csillagos éttermek tulajdonosai és séfjei, ételkritikusok foglalnak helyet. A kóstolás vakon történik, a termék márkáját csomagolását nem látják a bírák, csupán a kategóriát, melybe a versenyző termék tartozik. Értékelésre kerül az étel illata, textúrája, íze, utóíze és mindezek összhangja. Végül a zsűri értékelése alapján eldől, vajon megérdemli-e a termék a csillagos kitüntetést.

A zsűri minősítése alapján a Crunchy Nuts igen vonzó megjelenését a természetes és egészséges összetevők keveréke adja. A textúrája megragadó és a kókuszchips jól harmonizál a magokkal. A pirított keverék kellemesen és megfelelően édes. Jó választás a gluténmentes étrend követői számára.

Büszkék vagyunk arra, hogy nem “mentes” mezőnyben egy olyan termékkel érdemeltünk díjat a Grate Taste Awarsd-on, mely hozzáadott cukrot nem tartalmaz, hisz nem cukorral, mézzel vagy magas fruktóztartalmú szirupokkal édesítjük, hanem valódi gyümölccsel. 

Továbbra is azt üzenjük, hogy termékeink összetétel listáját bátran és büszkén vállaljuk!