Ingyenes szállítás, 10 000 Ft feletti vásárlás esetén. Részletek itt.

Ha rajtunk múlik, idén senki nem fog épphogy csak beesni a karácsonyfa alá

Ha rajtunk múlik, idén senki nem fog épphogy csak beesni a karácsonyfa alá

2019. december 5.

Hester’s Life #adventi érzelemkeltő nemcsak reggelembereknek

Na, igen, biztosan te is ismered az érzést, mikor gondolkodás nélkül, csak teszed a dolgod, visz a lábad, és egyszer csak arra eszmélsz, hogy túlszaladtál az ünnepeken.

Mi lenne, ha idén ez máshogy lenne? Rohanhatsz, ha ragaszkodsz hozzá, de állj meg néha, hogy beérhessen a lelked! Nos, hagyod, hogy segítsünk? Kövess minket egész decemberben, engedd, hogy kizökkentsünk néha karácsonyi őrületedből, és tudatosítsuk benned a valóban fontos dolgokat!

El se tudod képzelni, mi mindentől ment meg, ha lélekben is időben ráébredsz az ünnepek közeledtére. Képzeld el, hogy kényelmesen ki tudsz találni minden ajándékot, így nem érzed majd szükségét, hogy millióegy apróságot vegyél. Ráadásul, ha ésszel vásárolsz, nem kell különböző kínos sztorikkal relevánssá tenned meglepetéseidet.
Hidd el, óriási örömet okozhatsz azzal, ha csak egy-egy valódi figyelmességgel készülsz a fa alá. Ha észnél és figyelmednél vagy, rengeteg energiát spórolhatsz meg magadnak az igazán fontos pillanatokra. Nem mellesleg pedig a felesleges stresszeléssel elégetett kalóriákat, a felszabadult idődben sportolással is legyűrheted.

Egy szó, mint száz. Mindegy, hogy a divat mit diktál, nálunk idén a tudatosan megélt karácsony a trend. Csatlakozz hozzánk! Kelj egyszerűen, könnyedén és jókedvűen adventkor is! Állj meg néha egy kicsit, nézz rá a teendőidre, és gyakoroljunk velünk együtt egy kis öniróniát!

Minden jóból pont eleget kívánunk nektek karácsonykor is!