Ingyenes szállítás, 10 000 Ft feletti vásárlás esetén. Részletek itt.

A porridge story

A porridge story

2020. október 6.

Néhány napja látott napvilágot két új TO-GO méretű zabkásánk: a Salty Pecan Porridge és Strawberry Porridge, melyek már most hatalmas népszerűségnek örvendenek.

Méltán, hiszen a gyönyörű csomagolás izgalmas ízeket rejt. Ráadásul extra gyorsan elkészíthető, még 1 percbe sem telik, tényleg! Ez azért hatalmas előny egy elkésett reggelen, mikor csak szaladunk magunk után. Mindenhogy finomak, akár melegen, akár hidegen fogyasztod. Krémességüket pedig egy speciális, vékony zabpehelynek köszönhetik.

A Salty Pecan Porridge meghökkentő ízkombináció. Magam is nagy kíváncsisággal kóstolgattam a fejlesztés közben. Azon igyekeztem végig, hogy a lehető legjobban egyensúlyozzam ki a sós édes ízeket. Nem volt kevés idő, de azt hiszem végül sikerült a legjobb arányt megtaláni.

A Strawberry Porridge-ban az eper klasszikus, mégis megunhatatlan, pláne, ha nyár kezdetét idéző emlékeket varázsol a reggeli órákba. Azt szeretem benne a legjobban, hogy annyira frissítő és üde gyümölcsös jegyeket hordoz, hogy minden reggel megenném.

Ha még nem kóstoltad az új zabkásákat, itt az idő! Kattints ide és próbáld ki!

+ 1 tipp: A kása főzésekor egy kis darabka vajjal még tovább fokozhatod a krémességet! Szerintünk kár kihagyni ezt a lépést! 

Majd meséld el nekünk is, hogy milyen volt!

Eszter