Ingyenes szállítás, 10 000 Ft feletti vásárlás esetén. Részletek itt.

Adhatunk egy tippet?

Adhatunk egy tippet?

2017. június 27.

Alapvetően a müzli és a granola típusú ételek reggeliként szolgálnak. Összetételüknek köszönhetően energiával töltenek fel, így kellő lendülettel állhatunk az induló nap elé. Ám létezik olyan müzlialap, amit nem csak reggelire, de vacsorára is ajánlunk...

A PALEO RAW és a PALEO SWEET alapok igazi alternatívát nyújtanak. Nevükből következik, hogy paleo étrendet követők számára fejlesztettük, ugyanakkor bárki fogyaszthatja, aki gabonamentes, alacsony szénhidráttartalmú ételre vágyik. Főként olajosmagvakból, kókuszchipsből, lenmagból álló keverék igen gazdag  eszenciális zsírsavakban, rostban, vitaminokban és nyomelemekben.

A PALEO RAW-t azoknak fejlesztettük, aki a lehető legkevesebb, természetesen előforduló cukrokrot is mellőzni szeretnék étrendjükből. Nyers keverékben a mandula és a törökmogyoró dominál, a kókuszchips pedig roppanóssá és izgalmassá teszi a keveréket. A PALEO RAW müzlialap csupán 11 g szénhidrátot tartalmaz adagonként (50g).

A PALEO SWEET egy igazi különlegesség! Édes, sült müzlialap, ami hozzáadott cukrot nem tartalmaz. A sütésnek köszönhetően ropogós és rendkívül finom. A pirított magok és a kókuszchips a datolyával összesülnek és valódi crunchy-t alkotnak. Az így készült PALEO SWEET alap egy adagban (50g) 14 g szénhidrátot tartalmaz. Fogyasztható növényi tejekkel, joghurttal és tejjel. Jó választás akkor is, ha csak egy kis finomságra, nassólnivalóra vágysz!

Néhány liofilizált gyümölcs hozzáadásával egy igazán különleges müzlit alkothatsz.  Reggelire, napközben, de vacsorára is bátran ajánljuk. Kattints a MIXER-re, válaszd a PALEO RAW vagy PALEO SWEET alapot. Ízesítsd ízlésed szerint!